ONLINE KLANKBORDSESSIES

Meetings in levende lijven kunnen momenteel niet plaatsvinden. Maar wat dacht je van een online klankbordsessie? Snel & eenvoudig in te plannen!

compleet

Compleet

Jouw marketing onder controle. Wij coördineren alle marketingaspecten met jou en je medewerkers en behouden het overzicht.
doordacht

Doordacht

Jij verdient maatwerk. Vanuit een diepgaand inzicht in jouw bedrijf zorgen we voor een marketingaanpak die bij jou past.
onafhankelijk

Onafhankelijk

Van ons krijg je eerlijk advies. We werken niet met vaste medewerkers of partners. We kiezen de beste oplossing voor jou.
persoonlijk

Persoonlijk

Jij hebt onze aandacht. Dankzij onze persoonlijke aanpak zijn we jouw ideale marketing partner en klankbord bij uitstek.

Onze aanpak

ontwerpen-2

1. Ontwerpen

Samen ontwerpen we de strategie. Jouw ideeën en marktkennis in combinatie met onze actuele expertise in digitale marketing is de ideale succesformule.
Van idee naar strategie
plannen-2

2. Plannen

Plannen doen we met haalbare doelen en concrete actiepunten. Aan elke planning koppelen we een budget en een heldere timing.
Een stap dichter bij doel
uitvoeren-2

3. Uitvoeren

De concrete uitvoering doen wij, jullie of een externe partij. Wij zorgen voor het overzicht en een perfecte opvolging tussen alle partijen.
Realiseer je ideeën
bijsturen-2

4. Bijsturen

Op basis van kwalitatieve feedback én data analyses, sturen we het plan bij waar nodig. Zo bespaar je tijd en geld in een wereld die snel evolueert.
Wat goed is, kan nog beter

Wat vertellen klanten over ons?

An Lismont
Een unieke marketingvisie! We weten alvast hoe we onze marketing moeten aanpakken!

An Lismont

Zaakvoerder, Optimus Vastgoed
Nele Postelmans
Samen met U & Ik zorgden we stapsgewijs dat al mijn ideeën vorm kregen en waren ze het perfecte klankbord.

Nele Postelmans

Communicatiemedewerker, Regionale Landschappen

Op zoek naar een partner voor je marketing?

U en ik kijkt naar wat er echt belangrijk is voor je bedrijf.

Met deze vernieuwende visie op marketing en uitgebreide kennis van business management realiseren we jouw ideeën en visie op een efficiënte en duurzame manier.

En dit alles in overleg met jou en je medewerkers.

Boek nu een gratis klankbordsessieOverleg 20 min met onze marketingexperte

Krijg feedback én inspiratie via een videocall.

Jij beslist wat er aan bod komt: een geplande campagne, een nieuwe strategie, een innovatief idee om je product of dienst in de markt te zetten of wil je feedback op een lopende actie?

Gebruik deze periode om werk te maken van je marketingstrategie. Het moment om even te ontsnappen aan de dagdagelijkse drukte om hier uitgebreid over na te denken.

Boek nu jouw online klankbordsessie