Marketing ontbijt- of lunchdate

Voor drukbezette ondernemers

Je bent altijd druk in de weer met je bedrijf te runnen. Soms te druk met als gevolg dat je geen tijd hebt om je marketing aan te pakken. En zo wordt je marketing dus wéér aan de kant geschoven…

Dat is vanaf nu verleden tijd dankzij onze speciale ontbijt- of lunchformule. Zo krijgen drukbezette ondernemers toch de kans om te genieten van onze expertise.

Want je weet dat marketing je onderneming doet groeien.

Dankzij deze één-op-één adviessessie voor je werk of tijdens de middagpauze verlies je geen tijd! En je kan je marketing toch aanpakken. Win – Win!

Croissant

ONTBIJT

✓ Voor de werkuren
✓ Je dag inspiratievol starten
✓ Advies van een marketing-expert

Mes&vork

LUNCH

✓ Tijdens de lunch
✓ Een creatieve break
✓ Advies van een marketing-expert

Dit is U en ik

Marketing & Advies

We geloven in échte marketing. We vinden dit een absolute meerwaarde voor bedrijven die geloven in hun product en er helemaal voor gaan.

We adviseren en ondersteunen hen in het volledige marketing proces: van strategie tot uitvoering. We creëren een strategisch marketingplan op maat én zorgen ervoor dat het werkelijk op de wereld komt.

Concreet?

In een starttraject werken we aan je merkidentiteit en de marketingstrategie met als eindresultaat een marketingplan en concrete actiepunten. Samen bepalen we de prioriteiten op korte en lange termijn en gaan hier mee aan de slag.

Geen tijd? Laat de opvolging en coördinatie van het marketingplan gerust aan ons over. Wij nemen de lead en rapporteren aan jou tijdens onze maandelijkse marketing meeting.

En verder …

  • Strategisch klankbord voor ondernemers en marketing medewerkers
  • Opleiden en ondersteunen van communicatie medewerkers
  • Expert ondersteuning en briefing van leveranciers
  • Vertaling van business strategie naar marketingplan
  • Oprichten marketingafdeling en structureren van processen
  • Coördinatie van alle marketingprojecten bv. een nieuwe website

Boek nu je ontbijt- of lunchdate