Privacybeleid


Wij van U en ik hechten veel belang aan jouw privacy.

De verantwoordelijke voor de verwerking, U en ik bvba, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

Deze website is eigendom van U en ik BVBA
Kantooradres: Tervantstraat 2b, 3583 Paal-Beringen
Maatschappelijk zetel: Guido Gezellestraat 87, 3582 Koersel
Telefoon: +32 11 933 733
E-mail: info@uenik.be
Ondernemingsnummer: BTW BE 0664.807.217

 

Persoonsgegevens

De door jou meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: ons klantenbeheer, versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen, om je op de hoogte te houden van onze activiteiten of marketingdoeleinden. 

Je beschikt over een wettelijk, continu recht op inzage en eventuele correctie van jouw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kan je via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan U en ik bvba, Tervantstraat 2b in Paal-Beringen, info@uenik.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van jouw persoonsgegevens. Indien nodig kan je ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: Je kan je kosteloos verzetten tegen het gebruik van jouw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan je je steeds richten tot U en ik bvba, Tervantstraat 2b in Paal-Beringen, info@uenik.be.

U en ik bvba kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat je gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar je naar de U en ik-website gekomen bent, of waarlangs je die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de U en ik-website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

 

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

We vinden het belangrijk om jouw gegevens niet langer te bewaren dan nodig. Vandaar dat wij de gegevens niet langer dan 7 jaar bewaren, tenzij je een verlenging aanvraagt.

Persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden, zonder je toestemming.

 

Het gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan onze site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van jouw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van jouw computer of op jouw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer je een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door onze site zelf en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Voorbeeld: instellingen die je bij de vorige bezoeken aan onze site heeft gedaan, of nog: een vooraf ingevuld formulier met data dat je tijdens vorige bezoeken hebt gedaan.

‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentie-plugin. Bijvoorbeeld cookies van Facebook of Google Analytics. Voor dergelijke cookies heb je voor jouw bezoek aan onze site eerst toestemming moeten geven – dit kan gebeuren via een balk onderaan of bovenaan de website, met verwijzing naar deze policy, die het verder surfen op de website echter niet verhindert.

Je kan je internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van je harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van je browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Hieronder een opsomming waarvoor onze cookies worden gebruikt:

Google analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kan het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Hotjar

Deze website maakt gebruik van Hotjar, een analyse-tool die jouw bewegingen, acties en clicks op onze website record en opslaat, om later door ons bekeken te worden. Op die manier kunnen wij continu leren en zorgen voor een betere en gebruiksvriendelijkere website. Zo word je sneller vooruit geholpen bij een bezoek aan onze website.

De door Hotjar gemaakte opnames van je activiteiten op onze website worden maximaal 1 jaar bewaard.

Facebook pixel

De Facebook-pixel is een hulpmiddel waarmee we de effectiviteit van onze Facebook advertenties kunnen meten. Daarnaast gebruiken we de pixel om inzicht te krijgen in welke acties je uitvoert op onze website om zo voor jou relevante boodschappen te brengen op Facebook.